24-uurs Kerssentuin / 24h Cherry orchard

Om een tipje van de sluier op te lichten:

De Kersentuin in 24 uur, een historisch ijkpunt in de geschiedenis, oftewel een historische ervaring (en hierbij denk ik aan het belangrijk werk wat historicus Huizinga verricht heeft). 

Akte 1: Het begin van De Kersentuin. De zakenman Lopachin wordt wakker in de kinderkamer van het landhuis van mevrouw Ljoebov Ranjevskaja, die na vijf jaar terug zal keren uit Parijs.

12.00 busreis zuidlaren

13.00 lunch

We eten in ieder geval: poffert met boter en noten

14.00-17.00 een heleboel dingen

Akte 2: De student Trofimov zette zijn ideeën uiteen over ‘het menselijk ras’ en Lopachin reageert daarop.

17.00 begin akte 2

19.00 diner

We eten in ieder geval: hele spitskool in zoutkorst

20.00 special!

21.00 lezing

Akte 3: Ljoebov zit diep in de schulden en kan het geld voor haar landgoed, inclusief de Kersentuin niet langer opbrengen. Op de dag waarop het landgoed verkocht gaat worden, geeft Ljoebov een feest. Lopachin en Ljoebovs broer Gajev keren terug van de openbare verkoping.

22.00 bal

We eten in ieder geval: eierballen met mosterd

23.00 special!

Akte 4: In het vierde en laatste bedrijf vertrekken alle bewoners en alle gasten uit het landhuis bij de Kersentuin. De Kersentuin heeft een zeer verrassende afloop

8.00 actie

9.00 gezamenlijk ontbijt

We eten vast nog wat geroosterde kastanjes met wijn en rozemarijn

10.00 voorbereiden fotosetting

10.30 special!

12.00 uur aankomst in zuidlaren

 Aan dit voorlopige programma kunnen geen rechten worden ontleend.

Verder komt iedereen op eigen risico en er is een verbanddoos. In geval van nood bel je 112, je hoeft je niet af te vragen of …… en je mag best een keer bang zijn of verlegen. Je hebt emoties en alles wat je denkt tijdens dit gebeuren kan een bijdrage zijn dus schrijf het op en deel het met ons op het juiste moment. Je hoeft je niet te overschreeuwen.