Kook me, een steeds completer kookboek

In de afgelopen tijd hebben we een boekwerk gemaakt met de titel LEES ME, een boek gemaakt met en over het werk van Elles Kiers.  Er zijn nog zo’n 30 boeken te verkrijgen à €30,- per stuk. Het eerste exemplaar van LEES ME werd op zondag 8 augustus aan Elles (Lees me no. 1/200) overhandigd in een besloten bijeenkomst.

En we spraken af om in oktober te gaan koken uit Het Incomplete Kookboek, onderdeel van LEES ME, om het zo wat completer te maken. Immers, als je de recepten niet meer hebt dan moeten we die samen zien te vinden door te helpen met proeven, verbeelden en herinneren.

KOOK ME vind plaats op 22, 23 en 24 oktober bij ARTisBOOK (een voormalige bierbergplaats en Lees me no. 115/200) in Groningen en wij gaan hierbij samen met hen, Tuin In De Stad (Lees me no. 113/200) en jullie er iets moois van maken.

Het aanmeldingsformulier vind je hier: KOOK ME AANMELDINGSFORMULIER

Het weekend zien we als volgt: eerst arriveren, dan het menu uitwerken, spullen verzamelen, inkopen doen, verwerken, eten en vastleggen. Hiervoor hebben we uiteraard ook nog nodig: kookspullen, branders, oude recepten van Elles, ingrediënten, ingemaakte kost, gewelde bonen, kruiden en of ‘wat je maar lekker vindt’. Voor meer informatie stuur gerust een mail aan info@landscapelabs.nl

Wij hopen dat KOOK ME een samen samengesteld diner kan worden, een echt eetbaar relatielandschap en dus kan resulteren in een steeds completer kookboek.