LEES ME – bezorging / READ ME – delivery

Lees me is de voorlopige uitkomst van een onderzoeks- en archiveringsproces van het werk van kunstenaar en kok Elles Kiers. Het idee om een boek te maken over Elles haar werk bracht ons van het kijken naar haar hele carriere naar een moment en die vonden we in een maaltijd dat plaatsvond op 24 september 2010 tijdens het project Varkensjaar. 

Het boekwerk Lees me is klaar, het eerste exemplaar is uitgereikt aan Elles en veel boeken zijn inmiddels bezorgd. Geniet van de plaatjes van de presentatie en bezorging en stel gerust een vraag via info@landscapelabs.nl. Voor een goede inleiding van dit hele project zie deze link: Lees me, een logboek van Elles Kiers. In oktober hopen we te gaan koken onder het motto KOOK ME, dit gaat plaatsvinden i.s.m. ARTisBOOK in Groningen.

LEES ME, handgemaakt boekwerk, 1/200 tm 26/200 zijn van oud rubber, 27/200 tm 200/200 van nieuw rubber, wel allemaal met oud zoethout

Wil jij Lees me kopen? Stuur een mailtje naar proefme@landscapelabs.nl

Lees me wordt ondersteund door een fijne groep betrokken mensen, Landscape Labs, de Ceda-i-Olgica Foundation en de Kunstraad Groningen.