ver weg, een voorstelling van Hannegijs Jonker

Geheel op het intiatief van theatermaker Hannegijs Jonker is de PAIR werkplaats en uitvalsbasis voor de intieme voorstelling ver weg op locatie.

 Wie is Hannegijs Jonker: theatermaker, performer en educator. Als jonge maker heeft ze al een ruime ervaring met het maken van theater op locatie, absurde universums om publiek in onder te dompelen, met vaak een politiek-maatschappelijk tintje. In de afgelopen jaren speelde Hannegijs in o.a For the time being (recente winnaar van de mimeprijs 2018) van Schweigman& en in Bloos van Marte Boneschansker op het Theaterfestival Boulevard in Den Bosch, liep ze afgelopen jaar stage bij Wiliam Kendridge in Zuid-Afrika, speelde eigen werk op Festival Hongerige Wolf en was jaren eerder al vaak te zien in voorstellingen van PeerJonG, de jongerengroep van de PeerGrouP. Haar werk laat zich samenvatten met de woorden landschap, contact, tactiliteit, humor en rust.

De voorstelling heeft de vorm van een route door het grensgebied tussen stad en land en gaat over landschap en identiteit, over de onmogelijkheid onzichtbaar te zijn, over dwalen in de hoop ergens op je plek te vallen.
Je bent van harte uitgenodigd om mee te komen dwalen op: 15 t/m 18 oktober, 14.00 & 16.00
Startlocatie: bushalte Kerkstraat, Hoogkerk, Kaarten € 8,-
Reserveer via verweg@hannegijs.nl

 ver weg (waar ze de kaas van suikerbieten maken) is Hannegijs haar afstudeervoorstelling voor de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten.

Door en met:
Marie-Therèse Maurits,
Hans van der Werf,
Evelien van Arkel
en Hannegijs Jonker

Mede mogelijk gemaakt door:
Nienke de Vries,
Henry Alles + PAIR, Landscape labs

Met dank aan:
AHK, opleiding Theaterdocent
Dorien Folkers,
Frances Sanders,
Lenne Koning,
Marianne Wijbenga.

Zie verder ook www.hannegijs.nl/now-nu/